Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a teendő késés esetén?

A játékok maximum egy órát vesznek igénybe, és a következő vendégek egyből az előttük lévők után kezdik a játékot. Tehát abban az esetben ha késel, értékes perceket veszthetsz el a játékidődből, ami akár a sikeres kijutás kárára is vállhat – ugyanis minden percre szükséged lehet a kiszabaduláshoz. Tanácsos kicsit korábban érkezni a helyszínre és előre eltervezni az idejutáshoz szükséges útvonaladat. Az oldalon találsz térképet és iránymutatást ha szükséges. Abban az esetben, ha eltévednél, csak hívd a 30/709-12-62-es számot és szívesen segítünk az idejutásban.

Van lehetőség a foglalások törlésére és megváltoztatására?

Természetesen van, az időpontod törléséhez csak kattints az e-mailben kapott leveledben található törlés linkre, ha nem áll módodban ezt megtenni vagy a link hibásan működik, csak küldj egy üzenetet a trap.budapest@gmail.com címre a neveddel és foglalásod időpontjával, mi majd készséggel segítünk.

Foglalásod megváltoztatásához csak töröld az előző időpontodat és válassz egy újat a weboldalon található naptár szabad foglalásai közül.

Szeretnék foglalni. Hogyan kezdjek hozzá?

Foglalásodhoz látogass el honlapunkra és az ott található négy budapesti pálya közül válaszd ki a neked leginkább tetszőt, majd a naptár segítségével keresd ki  a számodra megfelelő időpontot, add meg kért adataidat és kész a foglalásod. Ezután kapsz egy automatikus válaszlevelet, amiben megtekintheted foglalásod adatait. (Légy figyelemmel, ugyanis Budapesten két helyszínen is vannak pályáink, a Bomba és a Sírkamra szobákat a Mária utca 19. szám alatt, a VIII. kerületben, az Egyiptomi és Középkori szobákat a Paulay Ede utca 20. szám alatt, a VI. kerületben találod)

Mennyibe kerül egy játék? Hogyan fizethetek?

A játék ára csapatonként 12.000 Ft, ami 60 percet jelent az egyik, általad kiválasztott teremben. A csapatok 2 és 5 fő között értendőek, fizetni a játék után készpénzzel tudsz, bankkártyát sajnos nem fogadunk el.

Alkalmas a játék nagyobb csoportok részére vagy csapatépítés céljából?

A játékok 2-5 fős csapatokra lettek tervezve, így a játékélmény érdekében nem ajánlott nagyobb csapattal érkezni.
Egyedi kérés esetén (csapatépítés stb.) kérjük, küldjetek nekünk egy e-mail-t!

Jöhetünk gyerekekkel is játszani?

Úgy gondoljuk, hogy a játék 12 éves korosztálytól élvezhető igazán, ugyanis a logikai csavarok és gondolatok bonyolultak lehetnek a fiatalabbak számára.

Milyen ruhát kell viselnünk?

Ami számodra kényelmes, nem kell tekergőznöd és lefeküdnöd a földre.

Milyen gyakran változtatjátok a szobák berendezéseit?

A szobák folyamatosan fejlődnek, de nem alakulnak át teljesen.

Ha élvezted a játékot nyugodtan kipróbálhatod valamelyik másik szobát a többi háromból.

Ijesztő a játék?

A játék nem az ijesztgetésről szól. A kijutáshoz különböző feladatokat kell megoldanod és abban az esetben ha klausztrofóbiás lennél, azonnal kiengedünk a pályáról. Ezenkívül a döntéshez érdemes tudni, hogy egyik szobánkban stroboszkóp világítást használunk.